SELAMAT DATANG KE JALAN BAHAGIA(Semoga kita semua beroleh manfaat dan syafaat dariNya)

Saturday, September 16, 2006

Arsenal Vs MU versi 2006/2007

Salam..lama weh x update hee..

Topik utama ialah game Ahad ni kol 11.55 malam antara Arsenal menentang Manchester United di olD Traford..Game dijangka sengit tapi kelebihan nampak ada pada Manchester United..

Arsenal kehilangan Kolou Toure, Thiery Henry dan beberapa lagi tonggak utama yang cedera sedangkan MU mendapatkan semula penyerang mereka Wayne Rooney. Ronaldo yang tak beraksi di Liga Juara2 baru nipun akan bermain. Namun keadaan Henry dan Toure akan diketahui malam ini sama ada boleh bermain atau tidak

Arsenal terperosok di tangga ke17 liga pada masa ini sementara MU angkuh di tangga teratas. Arsenal belum pernah menang dalam satu game pun musim ini dalam kejuaraan liga sementara MU menang semua game.

Arsenal bermain game away time Liga Juara2 Eropah di Hamburg Jerman sedangkan MU yang bermain pada malam yang sama bermain di tempat sendiri dan Arsenal sekali lagi akan bermain away menentang MU.

Namun kita saksikan ajelah game yang dijangka hebat tersebut. Rekod tahun lepas MU menang 2-0 di old Traford dan seri 0-0 di Highbury. semangat Arsenal yang membara ketika di Jerman akan diteruskan atau mungkin akan turun hingga ke tangga terbawah liga kerana baru mengutip 2 mata dari 3 perlawanan sekiranya tewas.

Pada malam yang sama pukul 8 malam liverpool yang agak bermasalah akan menentang Chelsea. Liverpool x menang banyak kali dah ngan Chelsea di dalam game Liga tapi Chelsea x pernah menang game kalah mati dengan Liverpool sejak Final Carling Cup 2 tahun lepas yang Gerard score gol sendiri tu.

Ahad ini adalah malam bolasepak dan esok final Piala Malaysia perlis vS Negri 9.. x semangat den nak nengok..perak udoh tumpor di separuh akhir...Apepun go Arsenal go..Liverpool juga..hehe

5 comments:

Anonymous said...

Great work!
[url=http://uhqvhjux.com/wgyq/xlgv.html]My homepage[/url] | [url=http://lmenbekl.com/ictj/nliq.html]Cool site[/url]

Anonymous said...

Well done!
My homepage | Please visit

Anonymous said...

Nice site!
http://uhqvhjux.com/wgyq/xlgv.html | http://sqshkltd.com/blqc/oqbn.html

pahan said...

MU cakap je beso..abuk pun tarak..kan kalah dah tu

ainee said...

hueheu~
im glad wif d result
like arsene said
altho we lost at old trafford
but this time
we hv proven that were still strong
ngehngeh