SELAMAT DATANG KE JALAN BAHAGIA(Semoga kita semua beroleh manfaat dan syafaat dariNya)

Thursday, September 01, 2011

Ucapan Selamat Hari Raya 2011 :) buat semua

Assalamualaikum WBT..

Salam Aidilfitri saya ucapkan kepada semua kaum muslimin dan muslimat di muka bumi ini...Semoga Syawal 1432 Hijrah ini membuka lembaran baru dalam diri kita semua..dalam pos ini saya ingin membuat ucapan Aidilfitri secara khusus kepada semua yang teristimewa :)

Ucapan yang pertama adalah buat kedua ibu bapaku dan kedua ibu bapa mertuaku..Semoga hepi sokmo..

Selain ibubapa orang yang terpenting adalah isteri saya yang tercinta... begitu juga kepada semua adik beradik sebelah saya (Along, Acan n kak Amy) dan sebelah isteri saya, anak-anak buah, sepupu-sepupu, saudara mara, ahli2 Masyarakat TAMAN MENTERI, cHANGKAT JERING ,para pentadbir sekolahku dan kepada sahabat-sahabat baik di SK PUTRAJAYA PRESINT 16(2) yang dihormati Cikgu Shahrum, Cikgu Rusly, Cikgu Alif, Cikgu Fendi, Kak Zai, Kak Ita, Kak Shidah, Kak Zaleha yang tengah dalam pantang, Pn Maizatul, Pn Muhaiza yang baru dapat baby, Pn Mariam, Pn Teh Ahara, Puan Akmal, kak Hairani, Kak Norihan Aida, Puan Rafika, Puan Harnidah, Puan Habibah, Cik Ummi, kak Nita, kak Needa, ustazah Aida, ustazah Nora, Ustazah Zabidah, Ustazah Rohani, Ustazah Mahirah ustazah2 jqaf baru Salini, Aisyah dan Asma , semua anak-anak murid dan bekas murid di SK Putrajaya Presint 16(2) dan lain-lainnya yang masih ramai tapi x tertulis...

Tidak lupa kepada Bos saya yang baru, Guru Besar Puan Roziah, Puan Halimah PK1, Puan Salmi PK HEM, dan Encik Jabar PK KOKO juga tak dilupakan....Puan Karimah yang sudah bersara juga tidak dilupakan..Selamat Hari Raya..

Buat rakan-rakan yang dah pindah sekolah juga tak pernah kawe lupa seprti cikgu Faizul, cikgu Izman, cikgu Suhaila, Cikgu KhirulNizam, cikgu Azlina, Ustazah Rohidah, Cikgu Asnani, Ustazah Fazrina, Cikgu Azlan, Kak Azizah Tajudin, Kak Azizah Abdullah, kak Roshidah bekas PK KOKO dan yang lain-lain...

Ucapan ini juga buat kawan-kawan .. yang ingat jelah tulis hehe..member ex SMKASAS Azhar Amari, Luthfi, Mohsin, Fikri, Syukur, Nabil, Fadli Apad, Kudus, Pokli, Ijam, Mirul, Peng Manan, Loba, Gebang, Borg, Chippo, Ghulam, Anip Katak, Asyraf Nordin, Wan Pawi, Zul Tuntong dan lain2 termasuk kawan2 perempuan Hajar,Kokna,wahid,ima dan lain2.., Geng2 baik yang lain Hamizan Wasoh, Amir Ashraf, Zulkhairul, Paijan, Mimi, Boby, Tapa, Pak Imam Hidir, Mukriz, Nazim, Lee, Azman Polisi, Haiqal, Joe Arip, Mekna Usul, Jijah ,Atiqah KIY, Rajmeen KIY, Hafiz Ishah n Khalilah, Naim Ahmad, Hadi Husin, Kak Faizura, Kak Farizah, Kak Haslina, Chot, Syezek, Maton, Anoi, pitman, Syamim, Mazar, Kudus, Nakhaie, Ahmad Darul Albar, Maman, Naman, Ibni, Zamri, Saidi Tok tiub dan ramai lagi...Geng2 SK Changkat Jering pun x lupa..Puad, Syeikh, Azlan, Hasnawi, Shahida, Halessa, Suhana dan lain-lainnye..

Selamat Hari Raya juga kepada semua ahli kumpulan j-QAF terutamanya kumpulan Pendidikan Islam 1 Kohort 2007 Institut Perguruan Teknik, Cheras... juga kepada semua rakan2 guru j-QAF dan GPI di Putrajaya seperti Ustad Hashrul, us Tengku, us nasrom, Us Junaid, us Norhan, Ustaz Saiful Afzan, Bos d PPWP ustazah Hanan, Ustaz Muzaffar, ustazah2 jqaf lain..x igt nama daaa.. dan yang lain2 nye la.. Geng2 cikgu sekolah lain yang selalu jumpa time sukan ke kursus ke..sapa ye..hmm Sulaiman, othman, Anas, ustaz hafiz, dan lain2 lagi.. muka tahu nama tak ingat haha...ops..cikgu2 PPDa dulu..tak lupa encik Fariz, encik Shahrul, Kak Norihan, Kak Noraihan, Shahrizan Salim, Mahfuz, Kak Asliza, dan yang lain2..

Yang amat dihormati semua guru-guru yang pernah mendidik saya di Tadika Kemas CT JERING, di SK CT Jering zaman teacher Rosnah, cikgu Musa, Cikgu Rahman Ali, Cikgu Norsiah, Cikgu Aishah, Cikgu Jamaliah, Cikgu Jamilah, Teacher Salina, Cikgu Rodziah Sultana, dan yang lain2 nya..guru-guru di SMKA Sultan Azlan SHAH zaman ustaz Suhot, Pak Nan, Ustad Yazid, Ustad Kashfi, Ustad Rahimi, Ustad Ziyad, Ustad Zahidan, Ustaz Zahari, Ustad Arshad, Ustad mad Rahman, Cikgu Zan, Cikgu Salasiah, Teacher Solihah, Cikgu Romlah, cikgu zafrullah yang banyak mendenda saya, ustad mus , dan ramai lagi lah... tak lupa juga guru-guru saya di Tingkatan 6 kat Kolej Islam Sultan Alam Shah zaman Ustaz Abdullah Hussin jadi pengetua.. zaman sir zamri, cikgu nani, cikgu sharipah, ustazah misyati, ustaz kamal mahdi, ustaz2 2 3 orang yang anti form 6 hehehe.. ustaz moktar yang sporting gila.. ustazah nik mahizan dan ustad Lah, ustazah sumayyah dan suami.. dah lama tinggal zaman sekolah.. sorry cikgu2 semua..

Lecterer2 di UKM yang pernah ajar saya antaranya dato Yusuf husain, prof zakaria stapa, us sunawari, ustaz mazlan, dan ramai lagi lah..

Ucapan Selamat Hari Raya juga ditujukan khas kepada fan2 Arsenal di KELAB PENYOKONG TEGAR ARSENAL yang dah beberapa bulan saya join.. punyala happening dan memberansangkan :) Semoga team kita dapat Piala season ni dan seterus-seterusnya..tak lupa juga kepada fan2 Arsenal yang lain yang beragama Islam di seantero dunia :)

so dalam ruangan ni saya ucapkan SELAMAT HAR RAYA kepada semua yang diingati... Marilah kita bermaaf-maafan dan mengamalkan cara hidup Islam.. Sempena bulan Raya ini yang juga Bulan kemerdekaan.. saya Menyusun 10 jari atas segala salah dan silap.. jika berjumpa di jalanan bertegur-tegurlah ye.. :)

No comments: