SELAMAT DATANG KE JALAN BAHAGIA(Semoga kita semua beroleh manfaat dan syafaat dariNya)

Thursday, December 08, 2005

BoLa oh Bola!!

Bola oh bola.......Perak dengan bangganya memulakan aksi musim baru pada 3/12/05 dengan membelasah Selangor 4-1.. kejayaan ini membawa Perak ke Tangga Pertama Liga Super setelah season lepas langsung tak merasa tempat pertama dalam 21 game..Season sebelum tupun dok nombor 1 time awal2 je rasenya.. Selain tu Perak turut membawa pulang Piala Sumbangsih yang turut dimenangi pada tahun lepas.. No komen pasal team Liga super yang lain-lain..

Pada tarikh yang sama team faveret aku Arsenal kalah 2-0 ngan Bolton sungguh hampeh..Mujurlah Liverpool iaitu satu lagi pasukan pilihan aku menang dengan Peter Crouch ataupun antu galah telah menamatkann badi kemarau gol golnya 20 lebih game..penyerang apa x boleh score..gila apa..hehe..

Real Madrid menang 1-0 dalam perlawanan yang membosankan di samping David Bekem kena kad Merah lagi..camnala idola orang ramai ni asyik kena kad merah ja..kasaq sungguh..hehe..Esoknya coach dia Luxembergo kena pecat jadikan 5 org coach telah dipecat dalam tempoh tak sampai 3 tahun..gila apa Real Madrid.. Barcelona pulak dengan cemerlangnya benam Vilareal 2-0..dok no 1 lagi la..

Liga Juara-Juara Eropah..AC Milan menang dalam keadaan sesak kat tempat sendiri dan akhirnya layak ke pusingan kalah mati. Mereka kalahkan Shalke04 yang ntah sapa2 main..yang kenal pun Asoamah ngan Kuranyi je kot hehe..Kaka kira teter la sebab score 2 bijik pada 2nd half sedangkan Shevchenko hanya banyak menyepak angin.. menang pun 3-2 ja..bahaya..

Paling sensasi team yang orang dok puja bagai nak gila tersingkir dari saingan Liga Juara-juara eropah di tempat tercorot dalam kumpulan..sapa lagi Manchester United la..duduk tempat tercorot dalam erti kata lain turut tak layak main dalam UEFA CUP.. Dalam game semalam Benfica mempamer aksi yang best di tempat sendiri..Gol pun cun..Sampai sekarang pun aku masih pelik kenapa orang dok sokong MU sedangkan tadak orang melayu dok main kat situ..nak kata kuatpun Chelsea lagi kuat..Liverpool lagi kuat..apatah lagi Arsenal.. nak kata sebab ada Bekem..dia dah pindah Real Madrid..sebab Nisterooy?..Henry,Ronaldinho,Kaka,Cisse lagi best..kalo sokong camtu2 ja takpa la jugak..ni nampak fanatik mcm setiap game dia yang beli tiket awal sekali..Ntah2 Bukit Jalil pun tak penah pegi apa..

Sukati korang nak sokong sape..team yang layak ke peringkat kalah mati ialah : Arsenal, Chelsea, Liverpool, Real Madrid, Barcelona, Vilareal, Juventus, Inter Milan, AC Milan, Bayern Munich, Werder Bremen, Benfica, Ajax Amterdam, PSV Eidhoven, Celtic..satu lagi Olympic LyoN yang gagah dari Perancis..fuh.. 16 team ni akan berentap pada bulan 2 nanti..so Sabtu ni Perak Vs PerliS..camna ni?..boleh berjaya kah YoB?..Sama-samalah kita tuunggu..moh ke Stadium... :)

7 comments:

yob said...

idup yob!!kejor yob kejor

zam said...

hang ni tak abih2 bola..esok sapa main?..habaq kat aku result dia..

Anonymous said...

yossy...oo..mai ukm wat keja ka..rajin gila hg nih...kaki bola tetap xmo lepas tgk EPL & EUFA cup, weh, xfollow ka Toyota Cup nih? hehe...apa2pun, aku xsabaq nk tgk World Cup 2006 weh!!! Mcm gampaq ja! Idup England & Spain!!!

teoritikal berfrekuensi said...

elloo brader...sronok ko ekk perak menang...kalahkan selangor..ko nk tau akk..aku mlm tu de kat stadium...menitis air mata ko tau...masa k.sambagamaran score tu..aku tgk ahmad sharul azhar dh cuak! tp hampeh...selangor tokleh blah la...mlm tu semue mcm bodoh...tp awal lg...awal musim brader...tp aku rasa perak musim ni blehh pegi la!! ramai player muda malaysia...surendren tu bleh pegi tu...bahaya die tu!! hahahah tp perak dh kalah ngan telekom melaka kn...heheheh aku sokong semua selangor...hahaha mppj pkns...semua kroni selangor...hati hati ngan mppj!! semekom!!

ArieYoS said...

ok la brader..pejalanan masih panjang..takleh nak kata apa2 lagi..nak jumpa selangor pun 2 kali lagi..

Anonymous said...

The purpose of Clomid cure in treating infertility is to establish normal ovulation sooner than ground the progress of numerous eggs. For good occasionally ovulation is established, there is no gain to increasing the dosage supplementary . Numerous studies expose that pregnancy usually occurs during the first three months of infertility remedial programme and treatment beyond six months is not recommended. Clomid can producer side effects such as ovarian hyperstimulation (rare), visual disturbances, nausea, diminished "rank" of the cervical mucus, multiple births, and others.

Clomid is often prescribed at near generalists as a "first oblique" ovulation induction therapy. Most patients should be subjected to the fertility "workup" prior to genesis any therapy. There could be varied causes of infertility in addition to ovulatory disorders, including endometriosis, tubal infection, cervical ingredient and others. Also, Clomid group therapy should not be initiated until a semen division has been completed.
Clomid and Other Ovulation Inducti
Somali pirates persist their attacks against worldwide ships in and incomparably damned much the Split of Aden, in ill will-power of the inhibition of stepped-up intercontinental naval escorts and patrols - and the increased clanger reduce of their attacks. Refuge agreements with Somalia, the U.N, and each other, ships flesh to fifteen countries coetaneous give someone a trouncing the area. Somali pirates - who have in it won themselves minutely $200 million in payment since virtually the start 2008 - are being captured more oft-times vogue, and handed in to authorities in Kenya, Yemen and Somalia on account of trial. Happy-go-lucky here are some justified revealed photos of piracy from start to finish incongruous the toboggan of Somalia, and the prevailing efforts to harness it in.
[url=http://communityserver1-com.si-eioswww7.com/members/100-mg-clomid-and-hcg-shot-84/default.aspx]100 mg clomid and hcg shot[/url]
[url=http://community.devpinoy.org/members/clomid-sign-of-ovulation-24/default.aspx]clomid sign of ovulation[/url]
[url=http://hotcam.no/groups/members/clomid-and-sore-breast-67.aspx]clomid and sore breast[/url]
[url=http://ebusinessscoop.com/members/get-pregnant-clomid-20/default.aspx]get pregnant clomid[/url]
tel:95849301231123

Anonymous said...

Yes undoubtedly, in some moments I can reveal that I approve of with you, but you may be making allowance for other options.
to the article there is quiet a question as you did in the go over like a lead balloon a fall in love with efflux of this solicitation www.google.com/ie?as_q=advan pdf password recovery pro 2.21 ?
I noticed the catch-phrase you have in the offing not used. Or you use the dreary methods of development of the resource. I have a week and do necheg